2012. január 19., csütörtök

Bejelentkezés

Jucus köszönöm a meghívást és már itt is vagyok. Imádom én is ezt a mintát és legjobban a különleges öltései tetszenek. Én a saját készletemből fogom kihímezni a mintákat, próbálok azért az eredetihez hasonlítani. Használni fogom hozzá a saját festésű fonalaimat is. Én is kihímeztem már a januári és a februári mintát és kb havonta szeretnék haladni. Majd meglátjuk. Íme:

7 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy együtt munkálkodunk majd ezen a csodaszép mintán:) Bár most éppen a Rose Quakerrel küzdök, azért igyekszem összeválogatni a március fonalait:)

    VálaszTörlés
  2. Hát igen az még nekem is függőben van, haladni kéne azzal is.

    VálaszTörlés
  3. Ez nekem sem mostanában lesz, mert még össze kellene szednem mindent az induláshoz :) viszont én nem hiszem, hogy elbírok majd az ismeretlen öltésekkel. Nehezen tanulok papírról, eléggé félek tőle:(

    VálaszTörlés
  4. Könnyen leolvasható a mintáról minden öltés. Biztosan menni fog.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És igyekszem az NPI Silkekre átváltó táblázatot hozni :)

      Törlés
    2. Úgy legyen:) Lehet, hogy én is elkezdem majd tüzetesen nézni a színes képet, és kikalkulálom a meglévő fonalaimból őket. Csak ami nincs, azokat fogom megrendelni. Az a baj, hogy nem ismerem a fonal típusokat a néhány alapvetőn kívül. Így a sok-sok infóból a papíron még azt sem sikerült kibogarásznom, hogy ezt pontosan hogy hívják. De mindjárt megnézem Jucus első bejegyzését, mert mintha utalt volna rá - és hátha találok valami átváltó táblázatot. (Merthogy kis esély van rá, hogy selyem fonallal dolgozzak:) )

      Törlés
  5. Már én is kértem meghívót. Az öltésekkel én is hadilábon állok, többször is említettem, hogy még kezdő vagyok nagyon. Remélem nem vágtam nagy fába a fejszémet, de nem hátrálok meg!
    Össze kell még szednem, megvennem mindent a kezdéshez, anyagot, fonalat egyaránt.

    VálaszTörlés