2012. április 18., szerda

Vannak még jó emberek

Azt mondják, a mai világban az emberek már nem törődnek egymással.  Én ezt most megcáfolom.
Az anyukámat a szemével műtötték, ma jött haza a kórházból. Náluk voltam, és ahogy haza értem, láttam, valami van a postaládámban.
 Amikor megláttam a levelet, a meghatottságtól meg sem tudtam mozdulni.
Jeleztem Jucusnak, hogy sajnos most nem tudom utalni a következő 1/4 év fonalainak az árát, mert az anyagi helyzetemben egy kis gubanc alakult ki.
Gondolom, már kitaláltátok, hogy mi volt a borítékban?.......igen, a következő 1/4 évi fonalak.





Nekem ne mondja ezek után senki, hogy nincsenek jó emberek.

Nagyon szépen köszönöm Jucus.

Természetesen utólag utaltam a pénzt.

9 megjegyzés:

  1. Jucus ilyen!!! Minden tekintetben egy imádnivaló csaj!

    VálaszTörlés
  2. Hát igen ha mindenki Jucus lenne jó és szép lenne a világ.Én is csak hálás vagyok a sorsnak hogy egy ilyen jó embert és jó barátot küldött nekem.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon aranyosak vagytok:) Tudjátok, az ember ösztönösen megérzi, kiben bízhat, vagy éppen kivel kell erősíteniük egymást.
    Puszi

    VálaszTörlés
  4. Biztos vagyok benne, hogy nagyon örültél. És igen, Jucus nagyon jó ember. Örülök, hogy ismerem és a barátomnak tudhatom. :-)

    VálaszTörlés
  5. Én is csak megerősíteni tudom az előttem szólókat Jucussal kapcsolatban, Sajnos személyesen nem ismerem, de érződik jó tulajdonságokkal bír és nagyon empatikus.

    VálaszTörlés
  6. Nem vagyok meglepődve, ez Jucus. Természetesen jószivű és kedves lányzó. A sors összehozott bennünket 1 éve, azóta 2x is tudtam találkozni vele. Nagyon örülök, hogy ismerhetem és hogy barátok lehetünk. Kedves volt tőled Jucus amit Fániért tettél, el tudom képzelni Fáni arcát... mennyire boldog volt. Tovabbi jó himzés nektek !

    VálaszTörlés
  7. Nagyon-nagyon köszönöm, Lányok :)

    VálaszTörlés