2012. február 8., szerda

Március

Elkészültem a márciusi táblácskámmal is. A keretrészhez, a falevelekhez és a háztetőhöz megint a saját festésű fonalaimat használtam.

8 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett ez is! De jó neked, hogy így tudsz haladni vele! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik nekem is!!
    Megírnád, hogy hogy készíted el a táblát? Én is vmi hasonlót szeretnék. Arra gondoltam, hogy hátulját vmi mintás anyagból kiszabom, van az az anyag amit rá lehet vasalni a másik anyagra (nem tudom, mi a pontos neve, vatex talán...) azt bevasalom, közzéteszek vatelint, a szélén levarrom, ferdepánttal beszegem, rá vmi akasztót, és kész a tábla. Ez így vajon jó lesz?

    VálaszTörlés
  3. Én nem egészen így készítem a táblát. Kivágok egy kartont, akkorát amekkorára szeretném készíteni a táblát. A kartonra ragasztok vastag közbélést, erre jön a ráhagyással kiszabott hímzés, amit a karton hátoldalán rögzítek kétoldalas ragasztó segítségével. Majd készítek még egy ilyen kartonalapon készült táblát, csak hímzés helyett más illő anyagot használok. A két kartont összeragasztom és szép apró öltésekkel körbevarrom, közzé varrom az akasztót szalagból. A szélére selyemzsinórt szurkálok gombostűvel, melyekre egy-egy gyöngyszem is kerülhet. Hát ennyi, remélem érthető voltam valamennyire.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen érthető volt, köszönöm! Valamit én is összehozok :-)

      Törlés
  4. nagyon szép lett ,lassan én is nekikezdek a márciusnak:))

    VálaszTörlés
  5. Szuper lett! És szuper a leírás is, köszi:)))

    VálaszTörlés